Fashion truck

Ben je opzoek naar net dat kledingstuk of heb je zin een gezellig avondje onder vrienden en vriendinnen, maar heb je geen zin om u te verplaatsen? Dan hebben wij de perfecte oplossing!

 

Totaal een nieuw concept op maat voor jou!

 

Lot'toute komt tot op jou gewenste locatie met haar fashion truck vol unieke en stijlvolle kledingstukken/accessoires. Er wordt gezorgd voor een avond/dag vol verwennerij met verschillende keuzepakketten:

Lot'toute pakket: Wij komen tot jouw gewenste plek met een truck vol leuke kleding en accessoires. Slecht weer? Geen probleem! Dan toveren wij jouw living, veranda,.. om tot een gezellig winkeltje! De gastvrouw wordt getrakteerd met een korting van 15% op haar aankoop.

VIP pakket: Wil jij met je nieuwe outfit direct een stapje in de wereld gaan zetten of je gewoon eens goed laten verwennen? Dan is dit pakket perfect voor jou! Het VIP pakket is het Lot'toute pakket aangevuld met de service van Studio R. 

Keuzen uit:

Gellak €23p.p                                                 

Haar laten krullen €10p.p

Make-up €20p.p

Wil jij je laten verwennen met je haar en make-up? Dan is het €25p.p. 

Bij het vip-pakket werken wij samen met Rani Van den Vonder van Studio R. (Schoonheidsspecialiste en medische pedicure) uit Herenthout. Tel 0494/41.81.70 

Wens je meer info of heb je interesse? 

Neem dan gerust contact op! 

[email protected]

Fashion truck